Diensten

Bomen kappen en snoeien

Houtrot reparatie

Schoonmaakwerk

Glas plaatsen

Schilderwerk

Timmerwerk


Naast het verhuur van onze hoogwerkers en het doen van klussen met de hoogwerkers bieden we nog de volgende werkzaamheden:

 • Bomen kappen en snoeien
 • Houtrot reparatie
 • Schoonmaakwerk
 • Glas plaatsen
 • Schilderwerk
 • Timmerwerk

Bomen kappen en snoeien

Met onze hoogwerker kan u kap en snoeiwerkzaamheden uitvoeren. Tevens kunnen wij het werk ook door professionele mensen uit laten voeren. Zijn uw bomen toe aan een snoeibeurt? Sla uw bomen encyclopedie dan maar open. Iedere soort boom heeft namelijk een aparte gebruiksaanwijzing eigenlijk net zoals wij mensen. Handige informatie over het snoeien en kappen van uw bomen leest u hier.

Waarom uw bomen snoeien?

Bomen groeien snel waardoor er steeds meer schaduw in uw tuin komt en de boom er vaak slordig uitziet. Dat we dit voorkomen door te snoeien, dat weten we. Maar snoeien heeft meer waardevolle functies:

 1. Stimuleren bloei- en vruchtvorming;
 2. Creëren van meer ruimte en licht in de boom waardoor de boom zich beter kan ontwikkelen;
 3. Het verwijderen van zieke, zwakke of afgestorven takken;
 4. De boom begeleiden in een vorm te groeien die past bij uw tuin en die de wortels goed kunnen dragen;
 5. Langere levensduur van de boom.

Snoeien zorgt voor een gezonde en krachtige boom, mits het snoeien natuurlijk op de juiste wijze gebeurt. Snoeit u bijvoorbeeld een Esdoorn in de winter, dan kan de boom hevig gaan ‘bloeden’ met nadelige gevolgen voor de bloei. Zorg dat uw boom een prachtige frisgroene sieraad in uw tuin blijft en geen doorn in het oog.

Houtrot reparatie

Een jaarlijkse controle en goed onderhoud zorgen ervoor dat het schilderwerk en hout langer meegaat. Regen, wind en zon: hout aan de buitengevel heeft veel te verduren. Het kan zelfs zo zijn dat uw kozijnen of vensters op het oog nog keurig in de verf staan, maar dat daaronder een beginnende houtrot zit. Een eerste teken van houtrot is verkleurd hout. Door de verf of beits is deze rotting niet altijd zichtbaar. Houtrot zit vaak verborgen onder een laag verf. Wel kunnen er indicaties zijn: scheuren, oneffenheden in de beschermende laag, bruinzwarte verkleuring van het hout, zachte plekken in het hout, die u met een schroevendraaier zo indrukt, of klemmende ramen en deuren door uitzetting van vochtig hout.

Houtrotbehandeling

Wij hebben hier jaren ervaring mee. Afhankelijk van de hoeveelheid houtrot kan er worden gekozen voor houtrotvulling of vervanging van houtdelen. Wanneer de houtrotplekken in kozijnhout voor het glas buiten zit, hoeft de beglazing niet te worden verwijderd, maar kunnen wij het aangetaste deel wegfrezen of – zagen en een houten inzetstuk met epoxyhars plaatsen. Als de gerepareerde plek is uitgehard, bewerken wij dit gedeelte voor een glad resultaat. We zorgen dat het oppervlak wordt opgeschuurd zodat er een naadloze overgang is tussen het gezonde hout en de reparatiepasta. Na de behandeling wordt het geheel geschilderd en ziet het er weer zo goed als nieuw uit.

Schoonmaakwerk

Of het nu gaat om het reinigen van een enkele dakkapel, een serre, kunststof of aluminium kozijnen, een paar meter dakgoot, een compleet bedrijfspand of kantoorgebouw, wij kunnen het voor u uitvoeren. Ook kunt u het met onze hoogwerker zelfstandig uitvoeren. Tevens kunt u gebruik maken van onze professionele hogedrukspuit, die gekoppeld is aan onze hoogwerker, waarmee u bovenin de werkbak, alleen een spuitlans heeft met eventueel schoonmaakmiddel als toevoeging. Dit voor een meerprijs van €20,- excl. BTW per dag.

Glas plaatsen

Een ruit kapot of barst in het raam? Dan wil je uiteraard zo snel mogelijk een expert inhuren om nieuw glas te zetten. Ramen houden niet alleen wind, kou, regen en ongewenst bezoek tegen, maar kunnen door een specifiek design ook sfeer brengen in huis. Glas plaatsen is echter ingewikkelder dan het lijkt en kan in veel gevallen niet zelf worden gedaan.

Schilderwerk

Wilt u uw bedrijfspand of woning een nieuwe en frisse uitstraling bezorgen door middel van nieuw schilderwerk? De oude verflaag is niet meer wat het geweest is, dan zijn wij de juiste partner voor u! Onze schilder professional voorziet uw bedrijfspand of woning van een gloednieuwe en prachtige verflaag waardoor uw bedrijfspand of woning weer de uitstraling krijgt die het verdiend.

Een frisse uitstraling

Mooi schilderwerk zegt iets over uw bedrijf of woning. Het laat zien dat u om details geeft en waarde hecht aan afwerking en uitstraling. Erg belangrijk dus. Wij kunnen dit voor u bewerkstelligen en dankzij een klantgerichte aanpak en effectieve combinaties van verfsystemen zorgen wij er voor dat u zo lang mogelijk kan genieten van het schilderwerk. Naast een frisse uitstraling houden wij ook rekening met de wensen van onze klanten, Wij proberen uw wensen zo goed mogelijk te vertalen in het schilderwerk. Door onze proactieve houding en jarenlange ervaring zult u gegarandeerd tevreden zijn met het eindresultaat.

Timmerwerk

Ook voor timmerwerk kunt u bij ons terecht, denk daarbij aan kleinschalige verbouwingen, kozijnen ramen en deuren vervangen, dakramen plaatsen, enz