Over ons

In 2004 zijn wij enthousiast begonnen met ons klusbedrijf. Inmiddels 17 jaar verder zijn wij nog steeds een jong, enthousiast en vernieuwend klusbedrijf. Ons bedrijf is gespecialiseerd in schilderwerk. Uiteraard bieden wij meerdere diensten aan zoals; timmerwerk, houtrot reparatie, glas plaatsen en veel meer. Wij beschikken over meerdere autohoogwerkers en  aanhangerhoogwerkers.

Een klus op hoge hoogte is bij ons geen probleem! U kunt er ook voor kiezen één van onze hoogwerkers te huren en zelf uw klus te klaren. Onze autohoogwerker (knikarm) is van alle gemakken voorzien, de auto beschikt over een stroom en watertoevoer in de werkbak. Onze autohoogwerker (telescoop) beschikt over stroomtoevoer in de werkbak. Als u vragen heeft of advies wilt, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een hoogwerker? Bij ons kunt u terecht voor verschillende aanhanger-, auto- en schaarhoogwerkers. Naast dat we veel hoogwerkers verhuren in Montfoort, verhuren wij ze ook in Linschoten, Benschop, Oudewater, Lopik, Harmelen, Woerden, De Meern, Utrecht, Amsterdam, IJsselstein, Nieuwegein, Den Haag, Vleuten, Leidsche Rijn, Schoonhoven, Meerkerk, Zeist, Doorn, Bilthoven, Soest, Baarn, Loosdrecht, Maarssen, Bodegraven, Gouda, Breukelen, Waddinxveen, Mijdrecht, Nieuwkoop, Ter Aar, Alphen aan de Rijn, Zwammerdam, Boskoop, Reeuwijk, Kanis, Noorden, Kockenen, Veldhuizen, Houten, enz .. Neem gerust contact met ons op, ook als uw plaats er niet bij staat. We werken samen met zowel bedrijven als particulieren. We bezorgen de hoogwerker graag bij u en denken graag met u mee!